Wat is click to call?

Click to call ook wel klik en bel genoemd, maakt het mogelijk om vanaf je pc een telefoonnummer te bellen zonder het telefoonnummer in te toetsen.

VoIP vaste telefonie
Sneller klanten bellen
Bel altijd het juiste nummer
Werk snel en efficiënt
Verhoog de sales prestaties

Hoe werkt click to call van VOIPZeker?

Om Click to call mogelijk te maken heb je de click to call plug-in van VOIPZeker nodig. Deze installeer je eenvoudig in je internet browser Firefox of Google Chrome. Na de installatie is het mogelijk om met je rechtermuisknop ieder nummer in Google Chrome of Firefox te bellen. Ook vanuit een sommige andere programma's werkt click to call door met je rechtermuisknop op het nummer te klikken en vervolgens in het submenu te kiezen voor "Call to selected number". Nu wordt er een gesprek opgebouwd tussen de VoIP telefooncentrale en jouw eigen VoIP telefoon of Unite Phone en start je met bellen.

VoIP wachtrij

Hogere productiviteit lagere werkdruk

Click to call (Bellen en klikken) wordt vaak gebruikt op kantoor om snel veel nummers achter elkaar te kunnen bellen en uiteraard om fouten bij het intoetsten van het nummer te voorkomen. Zo voorkom je dat je meerdere keren opnieuw moet draaien en het bespaart je tijd omdat je het nummer niet hoeft in te toetsen.

Voordelen van click to call

checked Nummers hoef je niet meer in te toetsen

checked Gratis online telefoonboek inbegrepen

checked Klikken en direct bellen via Vaste telefoon of Unite Phone

checked Click to Call is standaard inbgerepen in onze Unite Centrale

Klant worden


Download de VOIPZeker click to call
en wordt direct klant

chrome web store
chrome web store
chrome extension