Vragen? Bel ons op
088 - 066 0550
Of laat je terugbellen
Sleep de slider naar de rechterkant

Hoe werkt Click to Call?

Click to call of klikken en bellen maakt het mogelijk om vanaf je pc een telefoonnummer te bellen zonder het telefoonnummer in je telefoon in te toetsen. Nummers die je op een website ziet of telefoonnummer die in je CRM staat kunnen op deze manier snel gebeld worden. Om dit mogelijk te maken heb je de VOIPex plugin nodig in je browser op je pc. Er is alleen een Windows versie en een Google Chrome extensie beschikbaar.

Na de installatie is het mogelijk om met je rechter muisknop ieder nummer in Google Chrome te selecteren. In het submenu kies je voor "Call to selected number" en VOIPex doet de rest. Op de achtergrond gaat er een seintje naar de VOIP telefooncentrale. Hierdoor rinkelt je eigen VoIP telefoon en als je het gesprek aanneemt belt je toestel direct het gekozen nummer.

Alle nummers kunnen direct worden opgeslagen in VOIPex. Daarnaast kun je ook alle informatie opnemen van de persoon die je belt zoals; e-mail, bedrijfsnaam, contactpersoon etc... Op deze manier leg je snel je contacten vast en kun je gemakkelijk telefoonnummers terugvinden.

Wil jij ook graag een click to call functie of meer informatie?

Betaal minder voor je telefonie
Reken hier je voordeel uit