Professionele voice over aanvragen

Geef je bedrijf een professionelere uitstraling door keuzemenu's en voicemails in te laten spreken door een professionele stemartiest.

Unite Phone
Professionele uitstraling
Persoonlijke service
Bellers wachten geduldiger
Meerdere talen beschikbaar

Professionele voice over berichten

Het is van essentieel belang dat alle voicemails en keuzemenu’s helder zijn ingesproken, wat resulteert in een zeer professionele uitstraling naar je bellers. Om dezelfde kwaliteit en service te garanderen die jouw bedrijf aan klanten geeft, is het van essentieel belang om een professionele stemacteur in te schakelen. Bellers zullen geduldiger wachten en sneller een voicemail inspreken.

Het inspreken van ingesproken voice over berichten is precisiewerk. Daarom adviseren wij in stemkeuzes en tekstcorrecties. Wij hebben stemmen in alle talen, die wij tot in de puntjes voor jou optimaliseren.

Onze voice over berichten zijn o.a. inzetbaar voor: welkomstberichten, openingstijden, voicemails, wachtrijen en keuzemenu’s.

De kosten voor het opnemen van een professionele voice over boodschap zijn verkrijgbaar voor slechts "€ 32,50" per stuk. De levertijd is gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

Voice over offerte aanvragen

Kies in het linker dropdown menu de stemartiest en selecteer in het rechter dropdown menu waarvoor de ingesproken tekst bedoelt is. Heb je meerdere voice over berichten nodig? Klik dan op “Extra voice over bericht toevoegen”.

Voice over voorbeelden

Beluister hier enkele voorbeelden van onze voice over stemartiesten.

Gratis advies? Bel ons direct op via 088 066 0550.

Vincent (Man)

Jens (Man)

Romy (Vrouw)

Alexandra (Vrouw)

Esther (Vrouw)

Pamela (Vrouw)

Tamara (Vrouw)