Razendsnel internet
Glasvezel ADSL SDSL VDSL Backup verbinding
Vragen? Bel ons op
088 - 066 0550
Of laat je terugbellen
Sleep de slider naar de rechterkant

Wat is Glasvezel?

Glasvezel is de nieuwe technologie voor nog veel sneller internet. Alles wat we op kantoor doen gaat over de internet verbinding. Al onze documenten, werkplekken en zelfs VoIP telefonie staat in de cloud. Hiervoor is een stabiele en snelle internetverbinding van levensbelang. Het is de slagader van je organisatie. Zonder een internetverbinding kun je vrijwel niets meer.

Glasvezel internet heeft ongekende mogelijkheden en snelheden. Zakelijk Glasvezel internet is beschikbaar met snelheden tot 1000 Mbs download en 1000 Mbps upload. Omdat Glasvezel grotere afstanden kan overbruggen dan de normale koperen kabel van dsl en vdsl, heb je geen verlies van snelheid en is je snelheid ook gegarandeerd.

Met Glasvezel maak je ook gebruik van het modernste netwerk van nu en de toekomst. Op steeds meer locaties en industrieterreinen is al Glasvezel aanwezig in een zogenaamde ring. Het laatste stukje van de ring naar je kantoor moet dan nog aangelegd worden.

Doe de Postcode check om te zien wat er op jouw adres leverbaar is.

Maak je Zakelijke Glasvezel internet compleet met een professioneel Wifi netwerk. Met een Wifi meting op locatie meten we precies waar de gaten in de dekking zitten en voorkomen we dat je geen Wifi bereik hebt. Je kunt ook heel gemakkelijk hier een gastennetwerk op instellen zodat bezoekers niet bij je bedrijfsbestanden kunnen, wel zo veilig!

Betaal minder voor je telefonie
Reken hier je voordeel uit

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!