Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

Telefoonnummers

Telefoonnummers zijn niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor herkenning. Telefonie is nog steeds een veelgebruikt medium, zelfs na de opkomst van het internet en e-mail. IP telefonie combineert de wereld van het internet met de wereld van het bellen. Je oude telefoonnummers kun je nog gewoon behouden. Wij porteren het naar ons platform en je kunt er direct mee bellen, zodat je niets van de verhuizing zult merken.

Voor nieuwe telefoonnummers zijn wij eveneens de partij. Deze nieuwe nummers kun je gelijk afsluiten in combinatie met een IP telefonie pakket. Deze zijn voordelig en hebt een investering voor de toekomst. Wij leveren regionummers door heel Nederland.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.5
9.5
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

Zakelijke telefoonnummers

Zoals gezegd zorgen telefoonnummers voor herkenning. Met een zakelijk telefoonnummer heb je dan ook een serieuze uitstraling voor je bedrijf. Voor mensen in de regio heeft een regionummer het beste effect; ze krijgen direct een bepaalde affiniteit met het zien van het telefoonnummer. Wanneer mensen een 085 of een 088 nummer zien weten ze meteen dat dit om een landelijk bedrijf gaat.

Zowel de 085 als de 088 nummers kunnen gekoppeld worden aan een VoIP toestel. Hiermee kun je volledig gebruik maken van bellen met VoIP. Voor nieuwe zakelijke telefoonnummers kan VOIPZeker je helpen per stuk, of in blokken.

Informatieve telefoonnummers

Naast de regionummers en zakelijke nummers bestaan er ook informatieve telefoonnummers. Dit zijn de bekende 0800 en 0900 servicenummers. Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn en porteren naar ons platform. Zo kun je met de mogelijkheden van VoIP telefonie nog beter je klanten te woord staan met een servicenummer.

Vaak zijn 0800 nummers gratis. Bij 0900 telefoonnummers kan het bedrijf zelf de tarieven bepalen. Vanaf 1 juli 2013 mogen er géén extra kosten meer worden verrekend voor mobiele bellers naar 0800, 090, 085 en 088 nummers. De reden waarom sommige bedrijven kosten rekenen voor hun service gesprekken is om misbruik te voorkomen.

Aantal telefoonnummers

VOIPZeker levert nieuwe telefoonnummers en kan bestaande overzetten of porteren naar het eigen platform. Sommige bedrijven hebber er meer nodig dan anderen. Daarom bieden wij enkele nummers, maar ook blokken van 10 of 100. Zo kun je naar behoefte je telefoonnummers afsluiten. Deze kunnen dezelfde dag nog allemaal geactiveerd worden.

Het aantal telefoonnummers dat je nieuw afneemt kun je met onze service direct koppelen aan een VoIP pakket. Via dit VoIP pakket krijg je de beschikking over diverse extra opties en maak je optimaal gebruik van je communicatielijnen. Voor alle mogelijkheden van bellen met VoIP en het aantal telefoonnummers neem je contact op met een specialist.
Bel daarom direct naar 088-066 0550/a>.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s Gratis overstap adviseur 100% geschikt voor VoIP telefonie Vakkundige installatie door onze monteur
Tevreden klanten van VOIPZeker
References
VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.
Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.
Bekijk de pakketten
Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!