Aanvragen 088-nummers

Met 088 bedrijfsnummers krijgen ondernemingen en instellingen de mogelijkheid om de telefoonnummers te gebruiken op alle locaties binnen Nederland. Vraag je een 088 nummerblok aan dan beschik je direct over een 100 nummerblok. De aanvraag van een 088 nummer duurt doorgaans niet langer da 3 weken.

Via VOIPZeker kan je direct 088 telefoonnummers aanvragen. Stuur hiervoor een mail naar verkoop@voipzeker.nl en wij sturen jou direct de juiste formulieren toe. Voor de aanvraag van een 088 nummer hebben wij een geldige KVK uittreksel nodig, niet ouder dan 3 maanden.

088-nummerreeks activeren

Een toegekend 088 nummerblok kan VOIPZeker direct activeren.

Heb jij rechtstreeks een 088-nummerblok toegekend gekregen van de ACM? Dan kan je de nummers nog niet gebruiken. De nummers moeten eerst door ons kiesbaar gemaakt worden. Hierna kan je pas bellen en gebeld worden.

088 nummerblok dezelfde werkdag geactiveerd

Wanneer je al een 088 nummerreeks toegekend hebt gekregen, kunnen wij deze dezelfde werkdag voor jou activeren. Stuur de ACM toekenning per e-mail naar verkoop@voipzeker.nl en wij activeren het direct.

De tarieven van een 088 nummer kun je vinden op onze tarieven pagina. Klik op deze link om de 088 nummer tarieven te bekijken.

Overstappen met 088 nummerblok (verhuizen)

Ben jij al in het bezit van geactiveerde 088-nummers dan kunnen wij die makkelijk en snel verhuizen zonder verlies van nummers.

Overstappen met een 088 nummerblok is heel gemakkelijk. Geef ons jouw gegevens en het 088 nummerblok door en wij verzorgen de rest.

088 nummer regels

Een 088- bedrijfsnummer mag je door heel Nederland gebruiken je bent dus regio onafhankelijk. Tot slot wijzen wij jou nog op een regels op het gebruik ervan.

  • 088-nummers worden in 100 blokken en soms per 10.000 nummers uitgegeven.
  • Toegekende nummers mogen niet van een bedrijf aan een ander bedrijf worden overgedragen. Doe je dat toch, dan riskeer je een boete.
  • 088 nummers dien je te activeren alvorens je ze kan gebruiken
  • De ACM vraagt een jaarlijkse bijdrage voor het toezicht houden op de nummers. Dit valt buiten de kosten van VOIPZeker.
  • De procedure van aanvraag tot activatie duurt maximaal 3 weken.
  • 088-nummers zijn vanuit het buitenland meestal goed bereikbaar. Sommige buitenlandse providers leggen restricties op deze nummers of rekenen hoge tarieven voor het bellen naar dit nummer. Word je veel vanuit het buitenland gebeld? Dan adviseren we om een regionaal nummer te nemen.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,5
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References