Wat is nummerbehoud

Wanneer je al jaren hetzelfde zakelijke telefoonnummer gebruikt wil je deze hoogstwaarschijnlijk behouden. Alle leveranciers en klanten kennen jouw zakelijke telefoonnummer natuurlijk en is de kans groot dat het telefoonnummer op jouw visitekaartjes staat. Gelukkig bestaat nummerbehoud en kunnen wij je huidige zakelijke telefoonnummer overnemen i.c.m. VoIP telefonie van VOIPZeker.

Nummerbehoud aanvragenHoe werkt nummerbehoud?

Een zakelijk telefoonnummer overnemen werkt vrij eenvoudig. Zodra jij online een bestelling hebt gedaan en hebt besloten over te stappen naar VOIPZeker, vragen wij VoIP met nummerbehoud aan bij je huidige provider. Nummerbehoud, hoe werkt dat? Wij sturen het verzoek "zakelijk telefoonnummer overnemen' door naar je huidige provider, zodat wij jouw nummer mogen porteren. Wettelijk gezien hoort de huidige provider binnen 48 uur te reageren, maar duurt dit in werkelijkheid vaak een paar uur tot één werkdag.

Na goedkeuring voor VoIP nummerbehoud zullen wij jouw telefoonnummer overnemen en aan je online telefooncentrale koppelen. Wij zullen een afspraak of telefoongesprek inplannen om je telefooncentrale naar jouw wens in te richten. Is jouw nieuwe belplan en telefooncentrale naar wens? Dan verhuizen wij jouw zakelijke VoIP nummer met één druk op de knop. Je blijft ondertussen altijd bereikbaar, ook op het moment van porteren.Hoe lang duurt nummer porteren?

Hoe lang duurt een nummer porteren? Dat hangt eigenlijk af van je huidige provider en hoe snel jij jouw account activeert. Je bestel een zakelijk VoIP abonnement eenvoudig online via onze website en vraagt hierbij nummerportering aan. Na het ontvangen van alle ondertekende documenten zullen wij de nummerportering aanvragen. Jouw huidige provider moet oorspronkelijk binnen 2 werkdagen reageren op onze aanvraag 'telefoonnummer overnemen'. In realiteit ontvangen wij vaak goedkeuring binnen enkele uren en stap je binnen één werkdag over met VoIP nummerbehoud.

Nummerbehoud - Opzegging oude provider

Een zakelijk telefoonnummer overnemen (nummerbehoud) geldt eigenlijk als een opzegging van het contract bij je huidige provider. Om het jou als nieuwe klant zo makkelijk mogelijk te maken regelen wij voor jou de nummerpotering. Zo kan jij verder gaan met je eigen bedrijfsvoering en ontvang je van ons een bevestiging wanneer wij het telefoonnummer overnemen.

Kom je erachter dat je nog een contract hebt bij je huidige leverancier, dan kan het zijn dat je mag overstappen maar een afkoopsom moet betalen. Helaas kunnen wij niet bemiddelen met deze afhandeling omdat dit gaat om een overeenkomst je oude provider en jou. Is de afkoopsom te hoog, dan kunnen wij uitstelling voor je nummer porteren inplannen wanneer dit jou beter uitkomt.

Tip: maak bezwaar tegen je huidige contract en krijg een aantrekkelijker aanbod, zoals het laten vervallen van je afkoopsom.


Voordelen telefoonnummer overnemen

checked Nummerbehoud voor 06- nummer 0800, 085 en 088 nummers

checked Volledige integratie van alle soorten telefoonnummers

checked Alles onder 1 dak- telefonie, internet en it-hardware

checked Professionele aanpak bij de overstap van nummer behouden

checked Klantvriendelijk - heb je een vraag dan krijg je van ons direct antwoord

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,5
Meer reviews

Nummerbehoud aanvragen

Een zakelijk telefoonnummer overnemen voor slechts €1,00. Bereken eenvoudig je telefonie kosten en vul je bestaande telefoonnummers in die je wilt meeverhuizen. Wij regelen de overstap met je huidige provider.

Ja, dat wil ik ook

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References