Optimale telefooncentrale, zakelijke VoIP telefonie

De zakelijke VoIP telefonie oplossingen van VOIPZeker bieden veel meer dan een standaard oplossing. Onze missie is het adviseren, leveren, implementeren en onderhouden van een totale communicatieoplossing. Een oplossing die voor jou optimaal wordt ingezet en door jouw hele organisatie wordt benut.

Het compleetste zakelijke VoIP telefonie pakket van Nederland

Bij VOIPZeker bieden we meer dan alleen een zakelijke VoIP telefonie pakket. We hebben een high-end portaal waarin jij snel kunt schakelen. Je kunt zonder enige IT-kennis je belplan helemaal zelf inrichten. Wanneer je een aanpassing wil maken in je belplan is dit geen enkel probleem. Je kunt geheel zelfstandig het volgende inrichten:

 • Keuzemenu: Wanneer je meerdere afdelingen hebt in je organisatie, kun je beller een keuze geven waardoor ze bij de juiste afdeling terecht komen;
 • Wachtrij: Het is vervelend wanneer je een organisatie wil bellen, alleen je krijgt de melding dat iedereen in gesprek is. Mensen in de wacht zetten met een wachtmuziek is beter voor de klantervaring;
 • Geautomatiseerde openingstijden: Wanneer je gesloten bent kun je de beller automatisch doorsturen naar een voicemail of een bericht dat de beller de site moet raadplegen.
 • Doorschakel functies: Het automatisch doorschakelen naar mobiel, telefoonnummer, andere extensie is geen probleem.
 • Intergratie met verschillende apparaten

  Met ons zakelijke VoIP telefonie abonnement ben je verzekerd van een toekomst vast en geïntegreerd stukje communicatietechnologie. Wij maken het mogelijk om via verschillende middelen te communiceren en samen te werken op verschillende apparaten. Daarbij hebben wij unieke integratiemogelijkheden met bestaande software.

  Dit leidt tot hoge efficiëntie, productiviteit, snelle besluitvorming, uitgebreide mobiliteit of simpelweg besparing op telefoon- en reiskosten. Ondernemen doe je met ons zakelijke telefonie abonnement, altijd snel geïmplementeerd ook bij Enterprise organisaties.

  Een van de unieke voordelen van ons platform is dat wij als geen ander maatwerkmogelijkheden hebben. Wij kunnen op aanvraag (bij)programmeren waardoor je de telefooncentrale krijgt die 100% overeenkomt met jouw wensen.

  Voordelen van zakelijke VoIP telefonie van VOIPZeker

  Maatwerk telefonie oplossing

  Stel zelf je zakelijke telefoon abonnement samen of bekijk onze pakket mogelijkheden.

  Neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden.

  Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

  9,6
  Meer reviews

  Wil jij ook click to call?

  Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

  Kostencalculator

  11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

  References