Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

VoIP telefonie

Veel mensen hebben gehoord van VoIP telefonie, maar weten niet wat het inhoudt. Simpel gezegd heeft VoIP telefonie een aantal grote voordelen in ten opzichte van het traditionele bellen via een analoge of ISDN lijn. De voordelen van Voice over IP telefonie zijn lagere kosten, flexibiliteit en meer keuze in functies. Steeds meer bedrijven maken de beslissing om van hun huidige telefoonlijnen af te stappen, mede door de snelle ontwikkeling van VoIP telefonie. Ook willen bedrijven geen onderhoudskosten meer voor een telefooncentrale. Hieronder bespreken wij de voordelen van VoIP telefonie, net als de voordelen van VOIPZeker.

VoIP telefonie - de voordelen van lagere kosten

Het grootste voordeel van VoIP telefonie is de flinke hap uit de maandelijkse kosten. Gemiddeld gezien liggen de kosten 25% tot 40% lager. Alleen al voor de telefoongesprekken binnen Nederland is het voordeliger om over te stappen op vaste VoIP telefonie, laat staan voor internationale telefonie.

Voor de grotere bedrijven zijn er belbundels. Hiervoor betaal je een vast bedrag per maand, waarmee je vrij kunt bellen naar alle mobiele en vaste nummers in Nederland. Zo heb je met (vaste) Voice over IP telefonie nooit meer verrassingen op je telefoonrekening. Ook voor het buitenland is VoIP telefonie via VOIPZeker een goedkopere optie. Dit komt door het feit dat wij per land specifieke aanbiedersbedrijven kunnen benaderen en zo de goedkoopste voor jou regelen.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.6
9.6
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

Functies en flexibiliteit van VoIP telefonie

VoIP telefonie biedt een groot aantal functies en een verbetering in flexibiliteit voor het bellen. Omdat de gesprekken via het internet gaan, zijn er geen beperkingen in het aantal gelijktijdige telefoongesprekken. Hierdoor wordt je niet meer beperkt door een ISDN lijn.

Je hoeft niet alleen gebruik te maken van vaste VoIP telefonie. Je kan met een app op je mobiel of pc alsnog gebruik maken van Voice over IP telefonie. Zo mis je nooit meer een belangrijk gesprek vanuit je mobiele (flexibele) werkplek.

De functies van het bellen via het internet zijn talrijk. Enkele voorbeelden zijn een keuzemenu, openingstijden, wachtrijen, dynamische doorschakelingen, voicemail, gespreksopname en meer. Afhankelijk van je bedrijf kunnen ieder van deze een grote toevoeging zijn voor de functionaliteit van je onderneming. Voor alle functies en uitleg over VoIP telefonie kan je contact opnemen met een expert van VOIPZeker via 088-066 0550.

De benodigdheden bij VoIP telefonie

Er zijn een aantal benodigdheden voor VoIP telefonie. De belangrijkste is een werkende internetverbinding. Aan de hand van de internetsnelheid informeren wij je over de beste opties. Wij hebben diverse toestellen die je kan aanschaffen. Voor elke situatie is er een oplossing. Denk aan IP-toestellen, receptietoestellen, headsets en draadloze varianten.

Overstappen is gemakkelijk

Het overstappen naar VoIP telefonie is gemakkelijk. Wanneer je contact met ons opneemt, nemen wij poolshoogte naar de stand van zaken. Wij meten in hoeverre je bedrijf al klaar is voor de overstap.

Wanneer alles voorbereid is heb je alleen de toestellen nodig. Deze kunnen wij van tevoren met instellingen leveren, zodat je er niets meer aan hoeft te veranderen. We zetten je telefonie zonder onderbreking over, zodat je nooit 'uit de lucht' bent. Neem vrijblijvend contact met ons op over VoIP telefonie voor jouw organisatie.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten