Efficiënter werken met bedrijfsnaamherkenning

Direct bestaande en onbekende potentiële klanten herkennen. Probeer de premium functie bedrijfsnaamherkenning nu 1 maand gratis uit.

Bedrijfsnaamherkenning
Inclusief nationaal bellen
Uniek klik & sleep belplan
Vast, mobiel en desktop
Meer dan 75 functies

Nu 1 maand gratis Bedrijfsnaamherkenning

Met de nieuwe functie bedrijfsnaamherkenning wordt het telefoonnummer van de onbekende beller omgezet naar een bedrijfsnaam. Het helpt jou om bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten te herkennen. Koude leads worden direct geconverteerd tot warme leads.

Bedrijfsnaamherkenning is ontwikkeld in samenwerking met onze partner SalesFeed en gerealiseerd door een koppeling tussen het telefonieplatform van VOIPZeker en de data van SalesFeed. Hierdoor is het zoeken naar de naam van een bedrijf mogelijk en wordt deze weergegeven op het telefoontoestel zodra deze overgaat.

De functie biedt werknemers de mogelijkheid om te zien welk bedrijf belt voordat zij de telefoon aannemen. Hiermee kunnen zij prioriteit geven aan de inspanningen op het gebied van klantenservice, op het moment dat gesprekken binnenkomen.

Probeer de nieuwe functie nu 1 maand gratis uit en ervaar zelf alle geweldige voordelen.

5/5
Gebruikersgemak
94%
Klanttevredenheid
90%
Raadt het aan
99,999%
Uptime netwerk

Vergroot vertrouwen in elk gesprek met bedrijfsnaamherkenning

Efficiënter werken

Verhoog de productiviteit van medewerkers door gegevens van onbekende telefoonnummers te weer te geven zodat loggen en archiveren nog sneller gaat.

Fraude werend

Beperk de kans op fraude door weergave van bedrijfsgegevens. Controleer direct of de beller werkzaam is bij het opgegeven bedrijf.

Direct warme leads

Door bedrijfsgegevens in het display te weergeven worden koude leads direct warm. Log snel bedrijfsgegevens en log deze in direct in CRM- en klantsystemen.

Innovatief en professioneel

Let’s face it, bedrijven worden steeds digitaler en willen zich onderscheiden van concurrenten. Met deze functie loop je voor op concurrentie en is geen enkele beller onbekend.

Probeer nu 1 maand gratis

Als VOIPZeker-klant kun je nu 1 maand lang de nieuwe functie bedrijfsnaamherkenning gratis uitproberen. Via de onderstaande knop log je direct in met jouw account en activeer je de gratis proefperiode binnen 1 minuut.

Ben je nog geen klant en wil jij deze functie ook 1 maand gratis testen? Klik op de onderstaande knop en registreer je direct voor de gratis proefperiode.

Ja, dat wil ik ook
Bedrijfsnaamherkenning

Unite telefooncentrale - Ruim 75+ geweldige functies

Dé meest complete VoIP telefooncentrale van Nederland. Optimale bereikbaarheid voor jouw organisatie. Zonder IT-kennis de productiviteit en communicatie verbeteren in één gecentraliseerd, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem. Bekijk nu alle functies.

Bekijk alle Unite functies

Het ontwikkelen van Bedrijfsnaamherkenning is mede mogelijk gemaakt door:
dynamiek
Deze betrouwbare en succesvolle bedrijven doen ook mee
References