Bedrijfsnaamherkenning

Onderscheid jezelf van de concurrentie

Nu 1 maand gratis Bedrijfsnaamherkenning

Met de nieuwe functie bedrijfsnaamherkenning wordt het telefoonnummer van de onbekende beller omgezet naar een bedrijfsnaam. Het helpt jou om bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten te herkennen. Koude leads worden direct geconverteerd tot warme leads.

Bedrijfsnaamherkenning is ontwikkeld in samenwerking met onze partner SalesFeed en gerealiseerd door een koppeling tussen het telefonieplatform van VOIPZeker en de data van SalesFeed. Hierdoor is het zoeken naar de naam van een bedrijf mogelijk en wordt deze weergegeven op het telefoontoestel zodra deze overgaat.

De functie biedt werknemers de mogelijkheid om te zien welk bedrijf belt voordat zij de telefoon aannemen. Hiermee kunnen zij prioriteit geven aan de inspanningen op het gebed van klantenservice, op het moment dat gesprekken binnenkomen.

Probeer de nieuwe functie nu 1 maand gratis uit en ervaar zelf alle geweldige voordelen.

5/5
Gebruikersgemak
94%
Klanttevredenheid
90%
Raadt het aan
99,999%
Uptime netwerk

Vergroot vertrouwen in elk gesprek met bedrijfsnaamherkenning

Efficiënter werken

Verhoog de productivitet van medewerkers door gegevens van onbekende telefoonnummers te weergeven zodat loggen en archiveren nog sneller gaat.

Fraude werend

Beperk de kans op fraude door weergave van bedrijfsgegevens. Controleer direct of de beller werkzaam is bij het opgegeven bedrijf.

Direct warme leads

Door bedrijfsgegevens in het display te weergeven worden koude leads direct warm. Log snel bedrijfsgegevens en log deze in direct in CRM- en klantsystemen.

Innovatief en professioneel

Let’s face it, bedrijven worden steeds digitaler en willen zich onderscheiden van concurrenten. Met deze functie loop je voor op concurrentie en is geen enkele beller onbekend.

Probeer nu 1 maand gratis

Als VOIPZeker-klant kun je nu 1 maand lang de nieuwe functie bedrijfsnaamherkenning gratis uitproberen. Via de onderstaande knop log je direct in met jouw account en activeer je de gratis proefperiode binnen 1 minuut.

Ben je nog geen klant en wil jij deze functie ook 1 maand gratis testen? Klik op de onderstaande knop en registreer je direct voor de gratis proefperiode.

De actie voor de gratis proefperiode is geldig tot 31 oktober 2020. Grijp je kans en ervaar het gemak.

Ja, dat wil ik ook
Meest eenvoudige gebruik
Vast, mobiel en desktop
Meest betrouwbare netwerk
Video- en audio conference
phone

Unite centrale - méér dan 25+ geweldige functies

Het meest complete systeem van Nederland biedt optimale bereikbaarheid voor jouw organisatie. Zonder IT-kennis de productiviteit en communicatie verbeteren in één gecentraliseerd, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem. Bekijk nu alle functies.

Het ontwikkelen van Bedrijfsnaamherkenning is mede mogelijk gemaakt door:
dynamiek
Deze betrouwbare en succesvolle bedrijven doen ook mee
References