Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

VoIP zakelijk

VoIP voor zakelijk gebruik is niet alleen voordelig, maar geeft ook veel mogelijkheden. Met VoIP telefonie kan je bellen via het internet. Er wordt gebruik gemaakt van een datanetwerk in plaats van een telefoonlijn. De kosten/besparingen zijn voor zowel kleine bedrijven als grootverbruikers aantrekkelijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meeste MKB's gebruik maken van zakelijke VoIP. Daarnaast is VoIP telefonie van VOIPZeker flexibel, doordat het meegroeit met je bedrijf. Het maandelijks opzegbare telefonieabonnement kan geheel naar voorkeur worden versteld. Lees verder over de voordelen van het zakelijk gebruik van VoIP.

Functies van VoIP zakelijk

De functies die bij VoIP zakelijk komen kijken, zijn talrijk. Functionaliteiten zijn altijd al een groot voordeel geweest. Zo is nummerweergave en naamweergave handig voor een bedrijf dat telefonisch zaken doet. Je kunt zelf anoniem met VoIP bellen als de situatie hiernaar vraagt.

Wachtrijen instellen is voor sommige bedrijven noodzakelijk. Met VoIP zakelijk heb je geen limiet op het aantal gelijktijdige gesprekken – ideaal voor ondernemingen met een piek in de belmomenten.

Met een Fax to e-mail systeem bespaar je veel kosten op gewone faxapparatuur. Met zakelijke VoIP kun je gemakkelijk faxen ontvangen en verzenden vanaf een mailbox. Je hebt niet eens een faxapparaat nodig! Het fax telefoonnummer wordt simpelweg gekoppeld aan een VoIP account. Ervaar nu de voordelen van zakelijke VoIP telefonie.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.6
9.6
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

Nummerbehoud en zakelijk telefoonnummer

Bij het zakelijk gebruik maken van VoIP is nummerbehoud mogelijk. Wanneer je nog niet een zakelijk telefoonnummer hanteert, is het mogelijk er een aan te schaffen. Denk hierbij aan een 085 of een 088 nummer. Voor een landelijk actief bedrijf is een niet-geografisch bedrijfstelefoonnummer (085 of 088 nummer) aan te raden. Voor vragen over VoIP zakelijk kun je bellen met een deskundige op 088-066 0550.

Vrij bellen met VoIP zakelijk

Met VoIP zakelijk bel je vrij binnen Nederland dankzij een belbundel. Voor een vast maandelijks bedrag kun je naar alle vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland bellen.

De 'Return on Investment' wordt snel gehaald bij een overstap naar het zakelijk gebruiken van VoIP, mede door de goedkope installatie. Met een telecomcheck heb je een goede voorbereiding voor zakelijke VoIP.

Zakelijk omgaan met VoIP biedt de oplossing voor budgetteren. Combineer dit met de mobiliteit van het bellen via het internet en je mist nooit meer een belangrijk gesprek. Naar het buitenland bellen is ook goedkoop. Door het ontstaan van een open markt is VOIPZeker in de gelegenheid per land de voordeligste afspraken te maken. Hierdoor geniet je van lage kosten in het binnen- en buitenland met VoIP zakelijk.

VoIP telefonie toestellen en mobiel gebruik

Een zakelijk VoIP toestel zorgt ervoor dat je het maximale uit VoIP telefonie haalt. Met behulp van een app op je smartphone is mobiel gebruik ook mogelijk. Het doorschakelen van inkomende telefoongesprekken naar je mobiel is daardoor mogelijk. VoIP kun je optimaal inzetten met het juiste IP toestel. Wij bieden standaard telefoons, receptietoestellen, headsets en draadloze varianten. De door VOIPZeker gecertificeerde merken zijn Yealink, Cisco, Gigaset en Grandstream. Deze zijn uitvoerig getest en laten VoIP telefonie voor de volle 100% toe.

Bel daarom direct met een expert via 088-066 0550 en bespreek de zakelijke mogelijkheden van VoIP!
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten