Hoe werkt de Message Reader?

De message reader is speciaal ontwikkeld voor zakelijke VoIP telefonie gebruikers en is een aanvulling op de voicemail. Wat de message reader doet is eigenlijk heel simpel.

Op het moment dat iemand een voicemail heeft ingesproken wordt deze gemaild naar de gebruiker. In het belplan van de message reader kun je een lijst opgeven van telefoonnummers die gebeld moet worden. De message reader belt deze nummers totdat iemand heeft opgenomen of dat ze allemaal hebben opgenomen. Hierna speelt deze de ingesproken voicemail boodschap af. De medewerkers die op de lijst staan kunnen hierop acties uitzetten of de beller terugbellen.

Steeds meer organisaties hebben technische diensten of waakdiensten die 24/7 bereikbaar moeten zijn. Door de message reader slim in te zetten hoef je de medewerker niet direct te storen als hij op dat moment even bezig is. Door in de voicemail aan te geven dat iemand binnen 1 uur wordt terug gebeld geef je de medewerker die dienst heeft de tijd om zijn werkzaamheden af te handelen voordat hij de volgende opdracht aanneemt.

De klant is gerust gesteld en de organisatie is ondank dat er niemand heeft opgenomen toch optimaal bereikbaar.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References