Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

Alles over bellen met VoIP

Veel mensen vragen zich af wat VoIP precies inhoudt. Hier leggen wij alles uit wat u nodig heeft over bellen met VoIP. Sinds de opkomst van het internet hebben bedrijven gekeken naar de mogelijkheid om het telefoneren via het internet te laten verlopen. De laatste jaren heeft de techniek grote sprongen gemaakt en is bellen via het internet (VoIP) een stuk beter dan traditionele telefonie via een telefooncentrale.

De kwaliteit van IP telefonie ligt hoger dan die van een analoge of ISDN-lijn, simpelweg omdat er tegenwoordig meer dataverkeer mogelijk is via het internet. Samengevat is bellen met VoIP mobieler, goedkoper en uitgebreider dan normale telefonie. Als je vragen hebt kun je gerust contact opnemen met een van onze specialisten, deze legt jou alles uit over bellen met VoIP.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.5
9.5
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

De voordelen

Bellen met VoIP is goedkoper omdat er veel bespaard kan worden op de standaard tarieven die worden gerekend voor bellen. Snel komen bedrijven uit op zo'n 40% vermindering in kosten wanneer ze overstappen op VOIPZeker. In combinatie met de lage instapkosten en veel functionaliteiten heb je een snelle 'return of investment'.

De tal van mogelijkheden spelen ook een rol in de voordelen. Het instellen van een belplan waarmee bellers bij de juiste medewerker aankomen is een waardevolle aanwinst. Deze keuzemenu's kun je zelf aanmaken zodat het aansluit op jouw eigen onderneming. Doorschakelingen, wachtrijen, fax-to-email, voicemail, gespreksopname, nummerherkenning, noem maar op. Alles zit inbegrepen bij bellen met VoIP.

De overstap

De overstap gaat snel en vlekkeloos. Of je nu voor nummerbehoud kiest of een nieuw nummer(blok) afsluit: je merkt niets van het overstappen. Er zijn een aantal belangrijke zaken die in orde moeten zijn voordat de overstap gerealiseerd kan worden. Uiteraard helpen wij jou hiermee.

Aan de hand van een telecomcheck kijken wij hoe goed je ervoor staat voor de overstap. In de meeste gevallen zijn het kleine aanpassingen die snel verholpen zijn. Daarna is het een kwestie van omschakelen naar de VoIP toestellen en het opzeggen van de oude contracten.

Wanneer het zo ver is zorgt VOIPZeker ervoor dat alles klaarstaat, zodat je niets merkt van de overstap naar bellen met VoIP

Alles over bellen met VoIP: persoonlijk advies

Sommige mensen hebben behoefte aan persoonlijk advies. Onze experts kunnen jou daarom alles vertellen over het bellen met VoIP. Wij begrijpen dat iedere onderneming anders in elkaar zit en zo ook de bedrijfscommunicatie.

Echter, voor ieder bedrijf hebben wij de oplossing op maat. Of dit nu gaat om de mogelijkheden en functionaliteiten van de toestellen, het aantal telefoonnummers of het overgaan op hosted VoIP in de cloud, overal is er een specifieke optie voor jouw onderneming.

Vraag gerust over de mogelijkheden voor jou situatie aan een expert. Persoonlijk advies over IP telefonie en alles over bellen met VoIP? Bel naar 088-066 0550.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten