VoIP telefooncentrale

De telefooncentrale


Telefooncentrales zijn actueler dan ooit. Een goede telefooncentrale zorgt voor de juiste instellingen van jouw telefonie en een juiste routering van gesprekken.

De tijd dat je eerst een telefooncentrale diende te bellen zodat de telefonist(e) van de telefooncentrale jou kon doorverbinden naar de daadwerkelijke contactpersoon, is al lang voorbij. Sommige mensen denken dan ook dat telefooncentrales niet meer bestaan, maar dat is niet juist.

De VoIP telefooncentrale


Tegenwoordig gaat alles digitaal en spreken we over een VoIP telefooncentrale. Een goede centrale van vandaag de dag, bevindt zich in de cloud en zorgt voor moderne oplossingen via het internet. Je combineert mobiele telefonie, vaste telefonie, softphones en desktop bellen eenvoudig met elkaar waardoor je optimaal bereikbaar bent. Cruciale functies zoals een wachtrij, keuzemenu, voicemail en automatische openingstijden wil je eenvoudig kunnen beheren.

 

“Ik was opzoek naar een geschikte oplossing en kwam uit bij VOIPZeker. Ik werd blij verrast door het uitstekend advies en snelheid waarmee alles was opgezet. Ik ervaar nu de topkwaliteit van het systeem en de vrijheid in het beheer ervan, meer kon ik niet wensen.”

Bekijk meer reviews >

 

Telefooncentrale: Zakelijke oplossing van VOIPZeker


Met de zakelijke telefooncentrale van VOIPZeker kun je echt alles! Een belangrijk punt is dat je niet langer afhankelijk bent van een IT partij die de centrale voor jou beheert. Je kan het namelijk heel makkelijk zelf. Door het unieke klik & sleep systeem kan je heel snel en overzichtelijk aanpassingen maken in je belplan. Je beheert in de centrale jouwe zakelijke vaste en mobiele telefonie. Daarnaast krijg je ook een scala van rapportage mogelijkheden waardoor het management tevreden kunt stellen. Up en downgraden van gebruikers is binnen een minuut geregeld zodat je altijd efficiënt werkt.

Nederlands eenvoudigste telefooncentrale


De VoIP telefooncentrale van VOIPZeker is de meest gebruiksvriendelijkste van de VoIP telefooncentrale onder de providers. Niet zo gek als je weet dat deze volledig in eigen beheer is ontwikkeld door een team IT-goeroes met oog voor gebruikersgemak. Een team van techneuten en programmeurs heeft jaren geïnvesteerd om tot het top resultaat van nu te komen. Ze hebben gezorgd voor een optimaal gebruikersgemak, uitstekende belkwaliteit, een betrouwbaar en stabiel platform met webhooks en veel meer.

Stap direct over op de zakelijke VoIP telefooncentrale van VOIPZeker

Direct aan de slag met jouw telefooncentrale