Meest gestelde vragen

Kan ik onbeperkt bellen?

Met het all-in pakket van VOIPZeker kun je voor een vast laag bedrag per maand nationaal vrij bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland, Europa of zelfs de hele wereld. Hier zit wel altijd een Fair Use Policy aan die afhankelijk is van het gebruik. 

Zo kun je onbeperkt bellen met VoIP van VOIPZeker


Wanneer je vrij wilt bellen met VoIP van VOIPZeker, hanteren wij een zogeheten Fair Use Policy. VOIPZeker gebruikt deze voor het bepalen van de limiet voor het gebruik van data- en belverkeer. Dit houdt in dat wij het gemiddelde gebruik per klant berekenen en vervolgens bepalen dat dit het limiet is die de klant mag gaan gebruiken. Je mag dan niet meer gebruiken dan de gemiddelde gebruiker. In Nederland hebben alle providers een Fair Use Policy opgenomen in hun algemene voorwaarden. Ga je over het berekende bedrag heen, dan betaal je de lage tarieven per minuut.

Ben je een grotere organisatie, een call center of wil je simpelweg meer belminuten? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en laat een belbundel samenstellen. 

Om te genieten van zorgeloos nationaal bellen bestel je het direct en eenvoudig een all-in pakket via onze website. Deze is al beschikbaar vanaf slechts €12,50 p.m. per gebruiker. Naast nationaal vrij bellen krijg je alle functionaliteiten van de online Unite telefooncentrale zodat je zelf de bereikbaarheid van je bedrijf kunt beheren.

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ pagina's. Kun je het antwoord niet vinden en heb je meer vragen over vrij bellen met VoIP van VOIPZeker? Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 - 066 0550 (bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Direct bestellen