Meest gestelde vragen

Wat is de looptijd van mijn zakelijke telefonie abonnement?

De looptijd van een zakelijke VoIP telefonie abonnement bij VOIPZeker is standaard 12 maanden, indien anders overeen is gekomen. Uiteraard kun je eenvoudig opschalen en extra nummers en accounts toevoegen. Na 12 maanden is het contract per maand opzegbaar.

Uitzonderingen van de looptijd van een zakelijke VoIP telefonie abonnement


VOIPZeker kan in aparte gevallen uitzonderingen maken met de looptijd van jouw zakelijk VoIP telefonie abonnement. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat wij een contract met een langere looptijd voorleggen wanneer je kiest voor een 'mooi telefoonnummer'. Wij zijn namelijk de enige VoIP telecom provider van Nederland waarbij je vooraf zelf je eigen telefoonnummers kunt uitkiezen.

Om deze service op een eerlijke manier aan iedereen aan te kunnen bieden, zorgen wij d.m.v. een langer zakelijk abonnement dat niet iedereen alle mooie nummers afsluit en direct verhuist. Zodoende krijgt iedere klant de mogelijkheid om een mooi nummer uit te kiezen. Hiervoor ga je een contract aan van 36 maanden, of betaal je eenmalig een extra bedrag.

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ pagina's. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker? Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Contactaanvraag