Meest gestelde vragen

Wat is de opzegtermijn van mijn zakelijke telefonie abonnement?

De looptijd van een zakelijke telefonie abonnement bij VOIPZeker is standaard 12 maanden. Wanneer je een zakelijk telefonie abonnement wilt opzeggen na het contract wilt opzeggen moet je rekening houden met een opzegtermijn van 1 maand. 
 

Uitzonderingen opzegtermijn zakelijk telefonie abonnement


VOIPZeker kan in aparte gevallen uitzonderingen maken met de looptijd van jouw zakelijke telefonie abonnement. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat wij een contract met een langere looptijd voorleggen wanneer je kiest voor een 'mooi telefoonnummer'. Wij zijn namelijk de enige VoIP provider van Nederland waarbij je vooraf zelf je eigen telefoonnummers kunt uitkiezen.

Om deze service op een eerlijke manier aan iedereen te kunnen blijven aanbieden, zorgen wij d.m.v. een langer zakelijk abonnement dat niet iedereen alle mooie nummers afsluit en direct verhuist. Zodoende krijgt iedere klant de mogelijkheid om een mooi nummer uit te kiezen. 

Vind gemakkelijk zelf alle antwoorden via onze FAQ pagina's. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker? Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl.

Contactaanvraag