Meest gestelde vragen

Kan ik mobiel bellen met VoIP?

Met onze Vast op mobiel integratie (Va-Mo) kun je bellen en gebeld worden op je vaste nummer via je mobiele telefoon. Bij VOIPZeker kun je op een eenvoudige manier nummers doorschakelen naar je mobiele telefoon of een stap verder gaan: kies voor mobiele VoIP via een simkaart. Mobiel bellen met VoIP is de laatste trend!

Mobiel bellen met VoIP van VOIPZeker via Mobiele voIP simkaart:


Mobiel bellen met VoIP (mobiele VoIP) is de beste oplossing om wereldwijd bereikbaar te zijn voor klanten. Alle dienstverleningen bruizen met technologie en zoeken continue naar de meest efficiënte manier om de beste service aan kun klanten te bieden. Mobiel bellen met de simkaart van VOIPZeker geeft je de flexibiliteit om thuis te werken of zakelijke gesprekken aan te nemen wanneer je onderweg bent. Zo zijn parttimers en flexwerkers zijn direct bereikbaar, zonder dat de klant merkt waar zij zich bevinden. De klant belt tenslotte het zakelijke nummer!

 Zakelijke uitstraling
 Ideaal voor thuis- en flexwerkers
 Werk en privé gescheiden houden
 Altijd en overal bereikbaar
Beheerbaar in online telefooncentrale
Niet regio gebonden

Vind naast jouw vraagstuk "Kan ik mobiel bellen met VoIP van VOIPZeker" gemakkelijk zelf antwoorden op jouw andere vragen via onze FAQ pagina's. Kun je het antwoord niet vinden en/of wil je overstappen naar VoIP van VOIPZeker? Bel dan voor vrijblijvend advies naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een e-mail naar info@voipzeker.nl

Sim only mobiele voip abonnement

Mobiele VoIP simkaart bekijken