Meest gestelde vragen

Kan ik faxen met VoIP van VOIPZeker?

Ja zeker! Faxen met VoIP van VOIPZeker kan op 2 verschillende manieren. Je kunt kiezen voor het blijven gebruiken van een ouderwetse fysieke faxapparaat, of kies voor de meest efficiënte manier faxen met VoIP.

Zo kun je faxen met VoIP van VOIPZeker


Faxen met een faxapparaat

Je kan je bestaande fax met een zogeheten ATA (Analoge Telefoon Adapter) aansluiten op VoIP. Op de werking van deze combinatie kan VOIPZeker echter géén garantie geven, omdat je namelijk oudetechniek aan nieuwe techniek koppelt. Wanneer je overstapt naar VoIP van VOIPZeker raden wij daarom altijd aan om het beste uit VoIP te halen en deze ook daadwerkelijk te gebruiken. Kies daarom voor technieken zoals e-mail to fax en fax to e-mail als beste ATA alternatief.

Fax to e-mail 
Binnengekomen faxen worden eenvoudig naar een vooraf opgegeven e-mailadres verzonden. Je ziet direct dat er een fax is binnengekomen en kan je deze direct afhandelen. Een extra voordeel is dat je het document direct digitaal ontvangt, waardoor je het direct digitaal kunt archiveren. Met Meer oplossingen van VOIPZeker heb je geen fysiek faxapparaat meer nodig en dus dus de beste alternatief voor faxen met ata. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook een hoop tijd.

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina's. Wil je meer weten over faxen met VoIP of een ATA alternatief? Bel dan naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) of stuur een email naar info@voipzeker.nlVraag naar de mogelijkheden en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. 

Contact opnemen