Meest gestelde vragen

Kan ik zelf internet installeren?

Zelf internet installeren kun je vrij eenvoudig zelf zonder monteur doen. Zit je in een verzamelgebouw of in een pand met veel telefoonaansluitingen, dan kan het verstandig zijn om een monteur in te schakelen. 

Internet zelf installeren


Doordat de apparatuur die wij leveren voorgeprogrameerd en geschikt voor Plug and Play is kun je vrij eenvoudig zelf internet installeren. Het is wel aan te raden om een laptop mee te nemen als je de installatie zelf gaat doen. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan kunnen wij online assisteren en samen op afstand kijken naar de instellingen van je modem/router.

Vind gemakkelijk zelf het antwoord op al jouw vragen via onze FAQ pagina's. Wil je meer bedrijfsgegevens wijzigen die je niet kunt vinden in je account, of heb je een andere vraag? Bel dan naar 088 - 066 0550 (*bestaande klanten bellen gratis) en selecteer keuze 3 in het keuzemenu of mail naar info@voipzeker.nl.

VOIPZeker levert zelf ook internet. Bij ons ben je binnen 2 weken volledig overgestapt, terwijl dit elders vaak 6 tot 12 weken duurt.

Internet afsluiten