Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een portering?

Een portering (verhuizen telefoonnummer) kan in de meeste gevallen plaatsvinden binnen enkele uren met uitloop tot 48 uur. In sommige gevallen kan de duurt van een porting binnen 10 werkdagen gerealiseerd worden, wanneer de huidige telecom provider niet snel meewerkt. 

Meestal loopt dit wel uit omdat we toch te maken hebben administratieve redenen, vaak komen de contractant en de facturant niet overeen bij de aanvraag. De duur van het verhuizen van je telefoonnummer ligt niet in onze macht, maar bij je huidige telecom provider. Wanneer wij goedkeuring hebben ontvangen voor de nummerpotering, zetten wij je telefoonnummer met 1 druk op de knop over.

Een praktische reden is de oplevering van je toestellen, internet of de afspraak met de monteur. Voor meer informatie neem je contact op met onze support afdeling via 088 - 066 0550. Liever concrete afspraken maken m.b.t. het afnemen van een all-in pakket van zakelijke VoIP van VOIPZeker (v.a. €12,50 p.m.p.g.) neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail naar verkoop@voipzeker.nl.