Meest gestelde vragen

Kan ik mijn huidige toestellen gebruiken?

VOIPZeker werkt met IP standaarden. In principe zijn alle IP toestellen geschikt voor VoIP van VOIPZeker. Controleer of je huidige toestellen IP standaard gebruiken. Kom je er niet uit? Neem contact op en krijg gratis advies of je je huidige toestellen (telefoons) kunt gebruiken voor VoIP telefonie, of dat je nieuwe toestellen dient aan te schaffen.

Aanvullende informatie over IP toestellen voor gebruik van VoIP telefonie. 

Om de werking te garanderen leveren wij van VOIPZeker certified toestellen. Dit zijn toestellen die uitgebreid zijn getest en waarvan de werking ook daadwerkelijk gegarandeerd kan worden. Deze toestellen worden door VOIPZeker voor geconfigureerd en je kunt deze plug and play gebruiken. VOIPZeker kan geen ondersteuning bieden voor toestellen die niet vooraf zijn aangemeld bij ons.

Er circuleren zogenaamde grijze import toestellen. Dit zijn toestellen die buiten de Nederlandse importeur vanuit het buitenland zijn ingevoerd. Vaak hebben deze toestellen wel een scherpere prijs maar krijgen ze geen Nederlandse update of garantie.

VOIPZeker heeft een breed assortiment aan toestellen: vaste telefoons, DECT telefoons, headsets en conferentie toestellen. Bekijk hier voor het actuele assortiment.

Staat jouw toestel er niet bij of wil je toch een eigen merk/type toestel dan kan de werking niet gegarandeerd worden. Neem hiervoor eerst contact op met VOIPZeker.