Meest gestelde vragen

Uit welke VoIP toestellen kan ik kiezen?

VOIPZeker werkt met IP standaarden. In principe zijn alle IP toestellen geschikt voor VoIP van VOIPZeker. Wij hebben een zeer uitgebreide webshop voor VoIP toestellen waar je uit kunt kiezen. 

Kiezen uit verschillende VoIP toestellen

Om de werking te garanderen leveren wij VOIPZeker certified toestellen. Dit zijn VoIP toestellen die uitgebreid zijn getest en waarvan de werking ook daadwerkelijk gegarandeerd kan worden. Deze toestellen worden door VOIPZeker voor geconfigureerd en je kunt deze plug and play gebruiken. VOIPZeker kan geen ondersteuning bieden voor toestellen die niet vooraf zijn aangemeld bij ons.

Er circuleren zogenaamde grijze import toestellen. Dit zijn VoIP toestellen die buiten de Nederlandse importeur vanuit het buitenland zijn ingevoerd. Vaak hebben deze toestellen wel een scherpere prijs maar krijgen ze géén Nederlandse update of garantie.

VOIPZeker heeft een breed assortiment aan VoIP toestellen waar je uit kunt kiezen. Zo hebben wij vaste VoIP toestellen, DECT toestellen, headsets en zelfs VoIP conferentie toestellen.  

Staat jouw toestel er niet bij of wil je toch een eigen merk/type toestel dan kan de werking niet gegarandeerd worden. Neem hiervoor eerst contact op met VOIPZeker. 

Bekijk de VOIPZeker webshop