Een mooi Duits telefoonnummer aanvragen

Beheer flexibel je Duitse klanten vanuit Nederland met een Duits telefoonnummer. Alle regio's beschikbaar voor slechts €7,50.

Duits telefoonnummer aanvragen
Alle Duitse regio's beschikbaar
Binnen één werkdag actief
Bereikbaar vanuit Nederland
100% bereikbaar met overstap

Duits telefoonnummer - Binnen één werkdag actief

Wil je een bedrijf starten in Duitsland en wil je deze klanten optimaal telefonisch bedienen? Dan kan je direct een Duits telefoonnummer aanvragen bij VOIPZeker. Een Duits telefoonnummer geeft jouw bedrijf de gewenste betrouwbare uitstraling. Het maakt communicatie met Duitse klanten bovendien veel eenvoudiger doordat zij niet naar een Nederlands telefoonnummer hoeven te bellen.

Betrouwbare uitstraling met Duits telefoonnummer
Binnen één werkdag actief
Bereikbaar en beheer vanuit Nederland
Geen doorschakelkosten
Telefoonnummer Duitsland

Duits telefoonnummer aanvragen


Onze klanten beoordelen ons met een:

VoIP Duits telefoonnummer

Duits telefoonnummer bereikbaar in Nederland

Wanneer je klant wordt van VOIPZeker en een Duits telefoonnummer afsluit wordt deze gekoppeld aan je online telefooncentrale. Duitse klanten die bellen naar het Duitse telefoonnummer kunnen direct worden beantwoord vanuit Nederland via een mobiele telefoon, vaste telefoon en laptop.

Nederlandse provider - Omdat de oproepen direct op je toestel binnenkomen betaal je geen extra kosten. Zo verlaag je de drempel voor Duitse klanten om contact met je op te nemen en kan jij alle telefonie onderbrengen bij één Nederlandse provider.

Voorwaarden - Duits telefoonnummer

Duitsland hanteert strengere maatregelen voor het aanvragen van een Duits telefoonnummer. Wij hebben het volgende van je nodig:

Geldige adresbewijzen zijn als volgt:
- Handelsregisterauszug (handelsregister)
- Bescheinigung der Gewerbeanzeige (Bedrijfsregistratie)
- Bedrijfsbelastingdocument geleverd door de lokale overheid, of dat nu de overheid, staat, gemeente is.

Geldige legitimatiebewijzen:
- Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs van elk land (paspoort/nationale identiteitskaart/rijbewijs identiteitskaart). We accepteren leeftijden van 18 jaar en ouder.
- Het identiteitsbewijs moet zijn van de vertegenwoordiger die op de bedrijfsregistratie staat vermeld of het identiteitsbewijs van een gemachtigde vertegenwoordiger, samen met een document dat de gemachtigde vertegenwoordiger aan het bedrijf koppelt.

Duits nummer

Geweldige functies, geweldig zakelijk bellen

Om het Duitse telefoonnummer te koppelen aan je telefooncentrale wil je natuurlijk onze telefonie oplossingen weten. Bekijk hier onze zakelijke VoIP abonnementen en stap vandaag nog over

Telefonie samenstellen

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References