Fax to E-mail

Waarom zou je nog gebruik maken van Fax apparatuur als het ook zonder kan? Faxapparatuur is vaak duur, onderhoudsgevoelig en vaak ook al afgeschreven. Bovendien kost het een hoop papier, stroom en cartridges/inkt.

Met Fax to e-mail kunt je eenvoudig faxen ontvangen en verzenden zonder de aanschaf van een fax apparaat. Je doet dit gewoon vanuit je email box.

Wat is Fax to e-mail?

Met Fax to e-mail koppel je een bestaand fax telefoonnummer aan een VoIP account. Heb je nog geen fax telefoonnummer dan kun je uiteraard een nieuw regionaal of 085 nummer uitkiezen voor je fax.

Hoe ontvang ik een Fax met Fax to e-mail?

Alle faxen die worden verstuurd komen binnen op het VoIP account en worden verstuurd naar een intern emailadres dat je zelf hebt opgegeven. Je krijgt deze faxen binnen in je mailbox als pdf en kunt deze als het nodig is uiteraard gewoon printen of doormailen.

Hoe verstuur ik een Fax met Fax to e-mail?

Als je zelf een fax wil versturen dan kun je direct het opgeslagen bestand als bijlage mailen naar een speciaal email adres. Het VoIP account stuurt deze weer door naar de ontvanger van de fax.

Uiteraard kan de ontvanger wel een gewoon fax apparaat hebben. Heb je het document niet digitaal dan kun je deze gewoon inscannen of je kunt een foto maken van het document en direct doormailen/faxen vanaf je smartphone.

Omdat alle faxen digitaal op een emailadres binnenkomen kun je ze direct ook digitaal archiveren en ben je nooit meer een fax document kwijt.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References