Vragen? Bel ons gratis
0800 - 0845
Of laat je terugbellen
Sleep de slider naar de rechterkant

Wat is Hosted VoIP?

Hosted VoIP is een telefooncentrale in de Cloud. Er worden verschillende namen gebruikt voor Hosted VoIP; Hosted telefonie, hosted voice, VoIP centrale, telefooncentrale in de cloud. Wij noemen het gewoon Hosted VoIP.

VoIP of wel Voice over IP is een techniek die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren over een IP-netwerk ofwel data netwerk. Simpel gezegd ga je bellen over het internet.

Met Hosted VoIP hoef je niet meer te investeren in een dure traditionele telefooncentrale, krijg je veel meer mogelijkheden en ga je ook nog eens besparen op je abonnement en gesprekskosten. Besparingen met Hosted VoIP kunnen wel oplopen tot 40%.


Wat is traditionele telefonie?

Traditionele telefonie gaat over het bestaande koper netwerk via een analoge of ISDN-2 verbinding. De internetverbinding wordt dan alleen gebruikt voor het surfen op het web en het versturen van e-mails en andere data.

Met Hosted VoIP gaan de telefoongesprekken ook over de internetverbinding en is de stabiliteit van de internetverbinding van levensbelang. Groot voordeel van Hosted VoIP is dat telefoonnummers en gebruikers gekoppeld zijn aan een IP toestel of VoIP toestel en deze dus niet locatie gebonden zijn.

Zo kan iemand die op een andere locatie in Nederland zit of gewoon thuis aan het werken is toch bellen en gebeld worden op het zakelijke telefoonnummer. VoIP toestellen bellen ook altijd onderling gratis met elkaar. Dit scheelt vaak aanzienlijk in de kosten als je meerdere locaties hebt of juist veel medewerkers die onderweg zijn.


Wat heb je nodig om te bellen met VoIP?

Om daadwerkelijk met VoIP telefonie van VOIPZeker aan de slag te gaan heb je 4 dingen nodig:


Hosted VoIP is flexibel

Omdat je bij Hosted VoIP geen lang lopend contract hebt kun je iedere maand je abonnement omhoog en omlaag bijstellen. Dit is handig als je tijdens drukke periodes zoals feestdagen extra gebruikers nodig hebt.

Hosted VoIP is niet locatie gebonden

Of je nu met flexplekken werkt, of op verschillende locatie met mensen die thuis werken of juist veel onderweg zijn. Met Hosted VoIP ben je altijd en overal bereikbaar. Het telefoonnummer is namelijk gebonden aan een VoIP account. Met een VoIP toestel kun je overal waar je een internetverbinding hebt je VoIP toestel aanmelden.

Hosted VoIP is goedkoper

Met Hosted VoIP bellen alle gebruikers onderling gratis, ook als ze dus op een andere locatie zitten of veel onderweg zijn. Daarnaast zijn de abonnementskosten en de gesprekstarieven tot wel 40% voordeliger dan bij traditionele telefonie als ISDN.

Hosted VoIP kent geen grenzen

Met Hosted VoIP heb je geen beperking op het aantal binnenkomende gesprekken. Je kunt een onbeperkt aantal telefoontje ontvangen. De beperking ben je zelf omdat je natuurlijk maar één gesprek tegelijk kunt afhandelen. Met een goed belplan vang je iedere beller goed op en mis je nooit meer een gesprek.

Hosted VoIP verbeterd de bereikbaarheid

Of je nu alleen maar wil bellen en gebeld worden of juist een complex belplan wil met keuzemenu’s, wachtrijen, doorschakeling en vast op mobiel. Je bent altijd beter bereikbaar met Hosted VoIP door de vele functionaliteiten en mogelijkheden.
Betaal minder voor je telefonie
Reken hier je voordeel uit

Om uw ervaring te verbeteren maakt deze site gebruik van cookies.
Aanpassen
Prima!