Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

VoIP bellen

Via bellen met VoIP voer je een gesprek via het internet. VoIP bellen is zakelijk gezien een goede zet. Je hebt niet meer te maken met een fysieke telefooncentrale en bij een uitbreiding hoef je niet te investeren in nieuwe apparatuur. Via VoIP kun je vrij en goedkoop bellen binnen Nederland en ben je niet gebonden aan een maximum aantal gelijktijdige gesprekken. Met VOIPZeker geniet je van deze voordelen boven traditionele telefonie. Ben je veel onderweg? Dan is bellen met VoIP iets voor jou. Overal waar je verbinding hebt met het internet kan je gebruik maken van hosted VoIP. Je hebt hiervoor geen vast toestel nodig; via een app op je mobiel kan je overal met VoIP bellen.

Bellen met VoIP mogelijkheden

VoIP bellen biedt meer dan gewone telefonie, met name vanwege de vele opties. ISDN of analoog legt het bijvoorbeeld af tegen de mogelijkheid tot een keuzemenu via bellen via VoIP. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over het onderhoud van een fysieke telefooncentrale, omdat het via een datacentrale buiten je bedrijf verloopt. Met dit keuzemenu worden bellers begeleid door een ingesproken stem, waardoor zij aan de hand van hun keuzes bij het juiste toestel of de juiste persoon uitkomen.

VoIP bellen biedt de mogelijkheid tot het doorgeven van openingstijden via de telefoon, dynamische doorschakelingen, voicemail en gespreksopname. Voor bedrijven met een piek in het aantal inkomende bellers bestaat tevens de mogelijkheid wachtrijen in te stellen. Zo kun je een professionele belstructuur maken met behulp van de mogelijkheden van bellen met VoIP.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.6
9.6
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

VoIP bellen is flexibel

Wat bellen met VoIP zo flexibel maakt, is het feit dat het meegroeit met je onderneming. Zo hoef je geen onnodige apparatuur aan te schaffen wanneer je slechts één toestel gebruikt voor het zakelijk bellen met VoIP. Tevens heb je met bellen via VoIP van VOIPZeker niet meer te maken met lange contracten. Een overzichtelijk, maandelijks opzegbaar abonnement welke je omlaag en omhoog kunt aanpassen.

Bellen met VoIP is goedkoper

Het is bewezen: bellen met VoIP is goedkoper. Belkosten van normale telefonie zijn vaak opgebouwd vanuit een starttarief, met daar bovenop kosten per minuut. Voor bellen via VoIP kun je een belbundel afsluiten. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand, waardoor je makkelijk het overzicht behoudt. Alle vaste regionale- en mobiele nummers in Nederland zijn hier bij inbegrepen.

Internationaal is er ook winst te boeken. Vanwege het ontstaan van een open markt heeft VOIPZeker specifieke prijsafspraken per bestemming. Bellen naar het buitenland pakt zodoende soms voordeliger uit dan nationaal bellen. Voor goedkoop en vrij bellen met VoIP sluit je een belbundel af!

Het belplan van VOIPZeker

VOIPZeker helpt je met het instellen voor het bellen met VoIP via een belplan. Hiermee kunnen wij in één oogopslag de behoeften ontdekken.Voor elk persoon of bedrijf hebben wij de juiste toestellen. Denk aan simpele telefoons, headsets, draadloze toestellen en receptietoestellen. De door ons gecertificeerde merken zijn Yealink, Cisco, Gigaset en Grandstream. Voor deze apparaten kunnen wij bellen via VoIP garanderen. Het overstapplan wat daarop volgt is eenvoudig en snel te doorlopen. Voor meer informatie over VoIP bellen neem je contact op met een specialist. Bel naar 088-066 0550.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten