Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

Zakelijke vaste telefonie

Veel bedrijven hebben tegenwoordig behoefte aan vaste belpakketten voor zakelijke telefonie. Via VOIPZeker kun je uit een aantal standaard pakketten kiezen, maar kun je jouw pakket ook geheel zelf samenstellen. Wij hebben al pakketten vanaf €60,– p.m. Voor grootgebruikers hebben we tevens de keuze in vrij bellen binnen Nederland.

Maak je veel gebruik van telefonie in je onderneming en wil je geen verrassingen op je maandelijkse kosten? Sluit dan vaste zakelijke telefonie af zodat je goed kunt incalculeren hoeveel je jaarlijks kwijt bent aan abonnementen. Lees hieronder hoe voordelig zakelijke vaste telefonie is!

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.6
9.6
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

Minder kosten met zakelijke vaste IP telefonie

Meer en meer bedrijven gaan over op VoIP telefonie vanwege de kosten. Flink minder kosten in combinatie met een zakelijke vaste IP telefonie is hun beweegreden. De prijzen van VoIP liggen lager dan bij het traditionele bellen. Daarnaast wordt je bedrijf efficiënter vanwege de talloze mogelijkheden en functionaliteiten van het bellen met VoIP.

In het binnenland naar alle vaste en mobiele nummers bellen voor een vast maandelijks bedrag? Dat kan tegenover onze scherpe tarieven! Bellen naar het buitenland is vaak ook goedkoper omdat met de opkomst en verbetering van het internet er veel providers bestaan die het goedkoop aanbieden. VOIPZeker kan hiermee de beste deals voor het buitenland kiezen waardoor jij nooit te veel betaald. Minder kosten met zakelijke vaste IP telefonie zonder verrassingen op de rekening.

Zakelijke vaste telefonie met hosted VoIP

Is je telefooncentrale afgeschreven of zit je niet te wachten op de investering ervan? Dan zit je goed met zakelijke vaste telefonie met hosted VoIP. Hiermee maak je gebruik van een datacentrale die buiten je bedrijf ligt. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar het onderhoud en ben je goedkoper uit. Je hoeft namelijk zelf niet de serverkosten te betalen; alleen een klein vast bedrag per maand en al je telefoongesprekken gaan via de cloud.

Hosted VoIP zorgt voor een betrouwbare kwaliteit van internet bellen. Wanneer je internetverbinding goed is kun je een onbeperkt aantal gesprekken tegelijk voeren. De vaste telefonie en het vrij bellen maakt het aantrekkelijk voor zakelijke aangelegenheden.

VOIPZeker groeit met je mee

Bij VOIPZeker maken wij onze diensten schaalbaar. Hiermee bedoelen wij dat je het zakelijke vaste telefonie abonnement ieder moment kunt uitbreiden of inperken. Ook zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar waardoor je veel vrijheid krijgt in het kiezen van je bedrijfscommunicatie.

Op deze manier groeit VOIPZeker met je mee. Zo kun je al met het meeste gekozen medium pakket voor €120,– p.m. uitgebreid telefoneren met 25 gebruikers. Voor persoonlijk advies over de mogelijkheden van IP telefonie en de zakelijke vaste telefonie neem je contact met een specialist op.
Bel naar 088-0660550.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten