Hoe werkt nummerweergave?

Met nummerweergave kun je instellen wat de persoon die jij belt ziet op het scherm van zijn telefoon. Met VoIP telefonie kun je hier veel meer mee dan je zou verwachten. Veel bedrijven hebben namelijk meerdere nummers per afdeling, vestiging of bedrijfsonderdeel.

Iedere medewerker krijgt een zogenaamd VoIP account op zijn VoIP toestel. Omdat de meeste VoIP toestellen het mogelijk maken meerdere VoIP accounts in te stellen kun je dus ook met verschillende nummers gebeld worden en uitbellen.

Als je dus bijvoorbeeld verschillende webshops hebt kun je per webshop een ander VoIP account instellen op je telefoon. Op het moment dat er voor een van de nummers gebeld wordt zal het lampje van dat VoIP account knipperen en weet je direct voor wie ze bellen. Als je wil uitbellen gebruik je ook die knop en je nummerweergave is die van het account.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References