SDSL

Zakelijk SDSL is stabiel en veilig internet speciaal ontwikkeld voor bedrijven. Bij SDSL is de download en Upload snelheid gelijk aan elkaar en deze is stabieler.

Dit in tegenstelling tot ADSL waarbij de download snelheid hoger is dan de Upload snelheid. SDSL is ook heel erg interessant voor locaties waar nog geen zakelijk Glasvezel internet beschikbaar is.

Doe hier de Postcode check om te zien welke maximale snelheid op jouw adres beschikbaar is.

Wat betekend SDSL?

SDSL, wat staat voor Symmetric Digital Subscriber Line, is een ander type verbinding dan ADSL. Hierbij zijn de down- en uploadsnelheid gelijk aan elkaar.

SDSL is geschikt indien uw personeel regelmatig op afstand toegang nodig heeft tot digitale informatie binnen het bedrijf. Ook bij twee of meer bedrijfsvestigingen die via een eigen netwerk gebruik maken van dezelfde databases en applicaties heeft SDSL de voorkeur.

Hoe snel is SDSL?

SDSL is beschikbaar met snelheden 2.3 Mbs download en 2.3 Mbps upload. De maximale snelheid van een zakelijke SDSL verbinding hangt volledig af van het netwerk en de wijkcentrale bij je in de buurt.

Momenteel krijgen alle wijkcentrales een upgrade waardoor ineens hogere snelheden mogelijk zijn met VDSL of Glasvezel. Een groot deel van Nederland heeft al een upgrade gehad. Vaak betaal je dan niets extra maar krijg je wel veel meer internet snelheid. Ook hiervoor kun je de Postcode check uitvoeren.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Wil jij ook click to call?

Wordt klant en start vandaag nog met click to call. Sneller en efficiënter werken is dichterbij dan je denkt! Al 11.000+ bedrijven zoals Etos en Suzuki gingen je voor. Bereken gratis je telefoniekosten uit.

Kostencalculator

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References