Vast op Mobiel

Met zakelijke VoIP telefonie kun je een vast telefoonnummer op een mobiele telefoon laten binnen komen. Dit is uiteraard heel erg handig voor medewerkers en ondernemers die veel onderweg zijn.

Vast op Mobiel simkaart


Doorschakelen naar mobiel

De eenvoudigste optie is het doorschakelen van je vaste telefoonnummer naar naar je mobiele telefoon. Een nadeel van deze optie is dat je gesprekskosten moet betalen voor het doorschakelen en dat je niet kunt uitbellen met het vaste telefoonnummer via je mobiele telefoon.

Uiteraard kun je met het instellen van een tijdsinterval kantooruren voorkomen dat je buiten de kantooruren wordt gebeld op je privé mobiel.

Ook kun je in het belplan instellen dat als er niet snel genoeg is opgenomen dat de VoIP telefooncentrale het gesprek weer terug vangt en doorstuurt naar de voicemail. Deze voicemail zal dan als mp3 bestand worden verstuurt naar je email adres. Je kunt deze dan afspelen als je weer beschikbaar bent.


Bellen met een softphone app

De tweede optie is het gebruik van een zogenaamde VoIP app op je smartphone. De app krijgt een eigen VoIP account en hierdoor kun je dus gesprekken ontvangen en zelfs uitbellen met het vaste nummer van de zaak.

Het grote voordeel is dat je dus altijd uitbelt met het vaste telefoonnummer als nummerweergave. Omdat de app een intern nummer krijgt ben je direct bereikbaar op het snel kiesnummer en kost het bellen naar de mobiele niets het is immers een intern gesprek. Ook kun bel je voor de voordelige gesprekstarieven naar het buitenland.

Je zult wel rekening moeten houden met de 4G dekking omdat de gesprekken over de internetbundel van je mobiel lopen. Uiteraard zien we steeds meer Wifi hotspots waardoor je meer en betere dekking hebt. Omdat deze app op de achtergrond continue een verbinding heeft kan dit ook de stand-by tijd van je mobiele telefoon beïnvloeden.


Vast op Mobiel simkaart integratie

VOIPZeker brengt het beste van twee werelden samen, namelijk dat van vaste telefonie en mobiele telefonie. Door gebruik te maken van onze mobiele VoIP oplossing wordt je simkaart volledig opgenomen in je Unite telefooncentrale. Dit betekent dat je met je simkaart onderling gratis met elkaar belt. Gesprekken die op het vaste bedrijfsnummer binnenkomen worden direct op je mobiel ontvangen, zonder gebruik van apps.

Je bepaalt zelf hoe je uitbelt, met je zakelijke vaste bedrijfsnummer of mobiele nummer.

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Klaar voor de toekomst?

Liever ook een online VoIP telefooncentrale? Wij helpen je met het inrichten van je VoIP telefonie, zodat je optimaal bereikbaar bent voor je klanten. Al 11.000+ bedrijven gingen je voor.

Bereken je kosten

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References