Vast op mobiel integratie

Altijd en overal bereikbaar via je hoofdnummer op je mobiele telefoon. Uitbellen met een vast nummer op je mobiel is de perfecte oplossing.

Zakelijke voicemail
Vast nummer op mobiel
Vast- en 06 gescheiden
Uitbellen met vast nummer
Integratie met telefooncentrale

De meest succesvolle bedrijven gebruiken VOIPZeker

VoIP vaste telefonie reviews
VOIPZeker review Dynamiek
VOIPZeker review Etos
VOIPZeker review Hotel V
VOIPZeker review Suzuki
VOIPZeker review Ticketmaster

Vast op Mobiel - Optimaal flexwerken

Door onze Vast op Mobiel oplossingen werk je altijd en overal wanneer je maar wilt en weet je wanneer je een zakelijke oproep ontvangt. Bepaal zelf met welk nummer je uitbelt naast je eigen 06-nummer of kies een geheel nieuw telefoonnummer.

Ontvang oproepen van je vaste nummer op je mobiele telefoon, bel met het vaste nummer uit en doe mee aan (video) vergaderen. Doordat de mobiele telefoon wordt opgenomen in de telefooncentrale zijn je teams en klanten altijd binnen handbereik en worden bellers altijd automatisch met de juiste afdelingen en teams in contact gebracht.

zakelijke voip telefoonnummers

Voordelen
Vast op Mobiel

checked Vast nummer op mobiele telefoon

checked Uitbellen met het vaste nummer

checked 100% integratie met telefooncentrale

checked Optimaal thuiswerken en flexwerken

checked Altijd en overal telefonisch bereikbaar

Bekijk VaMo simkaarten

Vast op Mobiel simkaart integratie

VOIPZeker brengt het beste van twee werelden samen, namelijk dat van vaste VoIP telefonie en mobiele telefonie.

Door gebruik te maken van onze mobiele VoIP oplossing wordt je simkaart volledig opgenomen in je online telefooncentrale. Dit betekent dat je met je simkaart onderling gratis met elkaar belt. Gesprekken die op het vaste bedrijfsnummer binnenkomen worden direct op je mobiel ontvangen, zonder gebruik van apps.

Je bepaalt zelf hoe je uitbelt, met je zakelijke vaste bedrijfsnummer of mobiele nummer.

Bekijk onze abonnementen

Zakelijk Vamo simkaart
Vast op Mobiel softphone

Unite App revolutionaire softphone

Liever een Vast op Mobiel integratie via een app op je mobiel? Via de app ontvang je oproepen van je vaste nummer op mobiel en bepaal jij zelf met welke hoofdnummer jij uitbelt. Je kunt meerdere vaste nummers programmeren in de applicatie. Het grote voordeel is dat je dus altijd uitbelt met het vaste telefoonnummer als nummerweergave. Omdat de app een intern nummer krijgt ben je direct bereikbaar op jouw snelkiesnummer en kost het bellen naar de mobiele niets. Het is immers een intern gesprek.

Het grote verschil tussen de Vast op Mobiel app en VaMo simkaart is dat de app gebruik maakt van een 4G/Wifi dekking, terwijl de VaMo simkaart gebruikmaakt van het gsm netwerk. Voor meer informatie en advies staan onze specialisten je graag te woord.

Meer informatie opvragen

Doorschakelen naar mobiel

De eenvoudigste optie is het doorschakelen van je vaste telefoonnummer naar naar je mobiel. Een nadeel van deze optie is dat je gesprekskosten moet betalen voor het doorschakelen en dat je niet kunt uitbellen met het vaste nummer. Uiteraard kun je met het instellen van een tijdsinterval kantooruren voorkomen dat je buiten de kantooruren wordt gebeld op je privé mobiel.

Ook kun je in het belplan instellen dat als er niet snel genoeg is opgenomen dat de VoIP telefooncentrale het gesprek weer terug vangt en doorstuurt naar de voicemail. Voicemailberichten worden als mp3-bestand naar je mailbox gestuurd zodat je deze overal kunt beluisteren en archiveren.

Vast op Mobiel belplan

Waarom bedrijven voor VOIPZeker kiezen

Beste support
Onze service is door klanten met een 9,5 gewaardeerd. Heb je vragen? Dan krijg je bij ons altijd een expert aan de lijn die jouw vragen direct beantwoord.
Altijd online
Nederlands meest redundant uitgevoerde fail-over systeem. Jij kunt erop vertrouwen dat je altijd en overal bereikbaar blijft, ook in geval van nood.
Flexibel
Snel en eenvoudig uitbreiden met nieuwe gebruikers, telefoonnummers en add-on functies. Real-time te regelen vanuit je Unite telefooncentrale.
Eenvoudig beheer
Eén compleet systeem waarmee je de telefonie van alle vestigingen eenvoudig aanstuurt. Eén eigen managementsysteem waarin je alles real-time kunt wijzigen.
Alles onder 1 dak
Eén aanspreekpunt voor internet, netwerk, online werkplekken, vaste telefonie, mobiele telefonie, apps, desktop bellen, videoconference, stemartiesten en bekabeling.
100% tevredenheid
Waar een ander stopt gaan wij verder. Wij zien jouw organisatie als de onze en zorgen daarom dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Meest gestelde vragen over Vast op Mobiel


De betekenis van VoIP is Voice over Internet Protocol (VoIP). Dit houdt in dat het gesprek over het internet gaat. VoIP biedt verschillende mogelijkheden waardoor gebruikers heel flexibel hun telefonie kunnen inzetten, zolang je maar internet hebt. 

VoIP telefonie is niet automatisch gratis

Ondanks het feit dat de gesprekken van VoIP telefonie over het internet gaan betekent dit niet dat je gratis met VoIP kunt bellen. Je hebt hiervoor altijd een VoIP abonnement nodig en je betaalt net als bij gewone vaste telefonie gesprekskosten. Hoe hoog deze kosten zijn verschilt per provider.

Wat kan je met een VoIP telefoonsysteem?

Met een zakelijk VoIP abonnement kan je ongelofelijk veel kanten op al is dit wel verschillend per provider. VOIPZeker biedt een zeer uitgebreid functionaliteitenpakket waarmee je zowel op mobiel, vast als met je desktop kunt bellen met zeer veel functies en mogelijkheden. VoIP zakelijk van VOIPZeker biedt VoIP oplossingen voor kleine-, MKB en grootzakelijke bedrijven. Bekijk direct alle pakketten.

VOIPZeker heeft de snelste levertijd als het om VoIP telefonie gaat. Jouw VoIP abonnement kunnen we binnen 5 minuten activeren waardoor jij direct kan starten met bellen en gebeld worden. 

VoIP zakelijk

VOIPZeker levert uitsluitend VoIP zakelijk en heeft daardoor zich gespecialiseerd in zakelijke telefonie oplossingen. Daarom zorg VOIPZeker voor de snelste levertijden en kan per direct jouw telefonie omzetten. Nieuwe nummers en belplannen kunnen we direct inrichten. Alleen nummerbehoud duurt iets langer omdat wij moeten wachten op goedkeuring van je oude provider maar nooit meer dan 24 uur.

Dus eigenlijk mag je stellen dat je direct aan de slag kunt met jouw zakelijke VoIP telefonie.

Kleine- en MKB bedrijven kunnen tot 60% kosten besparen door over te schakelen naar VoIP van VOIPZeker. Wat nóg belangrijker is dat je geweldige service krijgt i.c.m. hoogwaardige communicatiemiddelen en diensten.

Met onze diensten maak je gegarandeerd gebruik van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Wij ontwikkelen dagelijks nieuwe functies en uitbreidingen die meegroeien met jouw organisatie.

Onze meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale zorgt ervoor dat je geen onderhoud meer hebt van een fysieke telefooncentrale en werk je flexibel.

Onze telefonie is een complete, virtuele online telefooncentrale waarmee je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van je hele organisatie aanpast.

Voor een vast laag bedrag per maand bel je via het internet met je eigen telefooncentrale in de cloud. Blijf bereikbaar op kantoor, thuis en onderwerk.

Zaken stoppen nooit, evenmin als onze telefoniesystemen. Onze eigen robuuste datacenters ondersteunen jouw bedrijf met een uptime van 99,999%.

Enkele voorbeelden van VoIP van VOIPZeker zijn o.a. kostenbesparing, stabiele en betrouwbare verbinding, 35+ standaard functies, flexibel en optimaal bereikbaar, HD-audiokwaliteit, géén- tot lage investeringen en geweldige klantenservice.

Voor meer informatie bel je naar 088 066 0550.

Dat is per situatie verschillend. Maak jij al gebruik van VoIP telefonie? Dan is de kans 99% dat je jouw huidige toestellen kunt gebruiken. Zijn er nog onduidelijkheden? Bel dan onze geweldige klantenservice op via 088 - 0660 550 (8:00 - 17:00 uur).

Jazeker. VOIPZeker blinkt uit met haar telecomcheck en het leveren van op maat gemaakte communicatieoplossingen.

Wij beheren dagelijks grote hotelketens, scholengemeenschappen en callcenters. Kijk op onze pagina voor grote bedrijven voor meer informatie.

Jazeker. De Unite telefooncentrale is de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke telefooncentrale van Nederland. Met het unieke klik & sleep systeem voeg je visueel direct functies toe en verbind je deze met een pijltje aan elkaar.

Binnen 1 minuut maak je een heel belplan. Lees meer over de functies van de Unite telefooncentrale.