Wat zijn automatische openingstijdenMet de functie automatische openingstijden geef je in het belplan aan hoe en op welke tijdstippen je bereikbaar wilt zijn. Met automatische openingstijden zorg je ervoor dat er op bepaalde tijden, bijvoorbeeld binnen- en buiten openingstijden, specifieke acties worden aangeroepen.


Binnen openingstijden

Stel je openingstijden in (bijvoorbeeld 08:00 tot 17:00 uur) zodat de beller een belplan doorloopt wanneer hij/zij binnen openingstijden belt. Optimaliseer gesprekken en de belervaring door een welkomstboodschap af te spreken en deze op te volgen met een keuzemenu en een wachtrij. Met het gebruiksvriendelijke belplan stel je vervolgens in welke telefoontoestellen overgaan zodat de beller altijd in contact komt met de juiste collega.


Buiten openingstijden

Met automatische openingstijden kun je inregelen dat de beller een ander belplan doorloopt wanneer deze buiten openingstijden belt. Zet inkomende gesprekken door naar een voicemail of schakel door naar bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer. Inkomende gesprekken kan je doorschakelen naar elk gewenst intern- en extern telefoonnummer, wat ontzettend handig is wanneer je een storings- of wisseldienst hebt.

Houd je van vooruit plannen? Stel dan automatische openingstijden in met behulp van rooster. Zo plan je alvast bedrijfsuitjes en vakanties van te voren in. Informeer de klant met een informatieve audiobericht dat jullie momenteel niet telefonisch bereikbaar zijn en verwijs deze door naar jullie website. Zo laat je weten dat klanten op een later moment geholpen zullen worden en straal je meer vertrouwen uit.


Vast op Mobiel

Wil jij ook bereikbaar zijn buiten openingstijden omdat je met wisseldiensten of servicenummers werkt? Overweeg dan onze Vast op Mobiel integratie via een simkaart. Met de mobiele VoIP simkaart ontvang je rechtstreeks oproepen op je mobiele telefoon, zonder deze te hoeven doorschakelen. Je collega die telefonisch bereikbaar moet zijn kan vervolgens klanten terugbellen met het zakelijke telefoonnummer, in plaats van zijn/haar mobiele telefoonnummer.


Bekijk Vast op MobielVoordelen automatische openingstijden

checked Optimaal bereikbaar

checked Professionelere uitstraling

checked Betere belervaring voor klanten

checked Efficiënter werken

checked Roosters en vakanties inplannen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,6
Meer reviews

Wil je ook klant worden?

Automatische openingstijden is slechts één functie van maar liefst 25+ functies van onze telefooncentrale. Voor een vast laag bedrag per maand ben je beter bereikbaar en geef je jouw bedrijf een professionelere uitstraling.

Bereken je kosten

11.000 bedrijven gebruiken de beste telefooncentrale van Nederland

References