Zakelijke VoIP telefonie
Maximale service en optimale functies

Hosted VoIP

Hosted VoIP is een manier van bellen via het internet. Met hosted IP telefonie maak je gebruik van een cloud in een datacenter wat buiten je bedrijf staat. Dit is handiger ten opzichte van een fysieke ISDN-telefooncentrale binnen je pand. Zo heb je met hosted telefonie geen omkijken meer naar onderhoud en ben je niet beperkt aan het aantal telefoonlijnen die zijn aangesloten. Mocht je toch je telefooncentrale willen behouden, kun je altijd nog goedkoper uitbellen via VOIPZeker via een SIP Trunk. Als je een back-up verbinding hebt met een andere internetprovider, heb je zelfs internet wanneer de hoofdverbinding uitvalt bij een internetstoring. Uitermate handig en tijdens het gesprek merk je er niets van.

Zo heeft hosted VoIP nog veel meer voordelen, welke hieronder worden besproken.

Hosted VoIP voor zakelijk gebruik

Hosted VoIP leent zich goed voor zakelijk gebruik, vanwege een aantal voordelen. Naast de lagere kosten zijn de vele opties doorslaggevend voor de meeste bedrijven. Zo heb je geen limiet meer op het aantal telefoongesprekken dat tegelijkertijd gevoerd kan worden. De gebruikelijke ISDN-lijnen hebben een maximaal aantal verbindingen. Omdat hosted IP telefonie via het internet gaat heb je hier geen last van.

Met hosted VoIP ben je mobieler, omdat je niet gebonden bent aan een vaste telefoonlijn. Elk toestel heeft een eigen aansluiting. Wanneer je een VoIP en een internetverbinding hebt, kun je bovendien overal en altijd een gesprek voeren. Er zijn vaste toestellen beschikbaar, maar ook headsets en apps waarmee je via je mobiel alsnog kan bellen. Voor zakelijk gebruik neem je hosted VoIP.

Klantervaringen

Wat zeggen andere klanten over VOIPZeker?
9.6
9.6
VDSL-verbinding nodig?
Doe postcode check!

Hosted VoIP goedkoper dan traditionele telefonie

Hosted VoIP is goedkoper dan traditionele telefonie. De meerwaarde van VoIP zit echter niet alleen in lagere kosten, maar ook in het overal bereikbaar zijn en de vele mogelijkheden van het bellen via de cloud.

Door de goedkope investering en de hoge kostenbesparingen heb je een voordelige Return on Investment. Voor bedrijven die veel gebruik maken van telefonie hebben we een belbundel. Hiermee kan je vrij en goedkoop bellen tegen een vaste prijs per maand. Zo heb je een goed idee hoeveel je per maand kwijt bent en krijg je niet een onverwacht hoge rekening. Kortom: hosted VoIP is goedkoper dan traditionele telefonie.

Ongekende mogelijkheden bij IP telefonie

Hosted VoIP bied je ongekende mogelijkheden. Het feit dat het belverkeer via het internet gaat draagt bij aan de mobiliteit. De IP telefonie gaat via een datacenter en is niet beperkt tot een maximaal aantal telefoonlijnen.

Hosted telefonie biedt in combinatie met de toestellen de mogelijkheid tot keuzemenu's. Hiermee kunnen bellers met een vooraf geprogrammeerde stem keuzes maken via de nummertoetsen. Zo komen ze altijd aan bij diegene die ze het beste kan helpen.

Voor bedrijven kunnen er ook openingstijden doorgegeven worden wanneer iemand opbelt. Daarnaast zijn er opties als voicemail, dynamische doorschakelingen en gespreksopname. Doe nu je voordeel met IP telefonie. Heb je vragen en wil je een expert in hosted VoIP spreken? Bel naar 088-066 0550.

VOIPZeker helpt jou bij het overstappen

Overstappen naar hosted VoIP is eenvoudig. Vooral omdat VOIPZeker je helpt bij het overstappen. Aan de hand van een Telecomcheck komen wij erachter wat er voor een vloeiende overstap nodig is. Sinds de toename van interesse in de digitale sector zijn veel bedrijven al gereed voor hosted telefonie. Toch kan het voorkomen dat uw organisatie niet direct geschikt is. In dit geval verricht een monteur van ons aanpassingen en installeert hij een nieuw modem.

Je blijft bereikbaar totdat de installatie van de nieuwe VoIP toestellen en VoIP accounts is gerealiseerd. Zo merk je niets van de overstap en kun je al je zakelijke telefonie voortzetten. Voor vragen neem je contact op met een specialist in hosted VoIP. Bel naar 088-066 0550 en bespreek de mogelijkheden.
Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie.
sets

Krachtige online portaal

In de online portaal kun je zelf alle aanpassingen doen in je VoIP centrale. Of je nu een doorschakeling wil instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel.

Flexibel

VoIP telefonie groeit mee met je bedrijf. Je kunt op ieder moment je abonnement up of downgraden.

Contracten zonder zorgen

Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verlengingen. Helder en transparant gewoon maandelijks opzegbaar.

Plug and Play

Onze VoIP toestellen zijn direct klaar voor gebruik. Aansluiten op het internet en je kunt meteen bellen. Heb je toch hulp nodig? Dan sturen wij direct een medewerker om deze te installeren.

Zorgeloos bellen

Met onze Vrij bellen bundel kun je voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verassingen meer dus op de telefoonrekening!
dialplan
Onbezorgd internetten
Hoge snelheid tot wel 500 Mb/s
Gratis overstap adviseur
100% geschikt voor VoIP telefonie
Vakkundige installatie door onze monteur

MEER PERSOONLIJKE SERVICE

Wij maken graag moeilijke dingen makkelijk. Kom je er toch niet uit, dan staat onze service desk voor je klaar met hulp en advies. Op een persoonlijke manier zonder zorgen.
Stel je alles in 1 pakket samen
Tevreden klanten van VOIPZeker
References

VoIP is het nieuwe zakelijk bellen
Optimale bereikbaarheid , flexibiliteit en controle.

Bepaal zelf wat je nodig hebt en kies het pakket dat het beste aansluit bij je wensen.

Bekijk de pakketten